Despre decodarea prin imei

Decodarea prin IMEI este cea mai simpla, rapida si eficienta solutie de a debloca orice telefon Samsung. Telefoanele Samsung, in mare parte cele smart, cer un cod de deblocare (cod NCK) atunci cand introduceti o cartela straina (de la un alt operator de telefonie). Deseori confundat cu codul PIN sau PUK al cartelei, cei mai multi utilizatori introduc codul PIN al cartelei SIM pana cand acesta se blocheaza si cere un alt cod de deblocare (cod MCK). Explicat: Pentru a decoda un telefon Samsung, aveti nevoie de un cod de deblocare numit NCK. Daca se introduce gresit codul NCK, telefonul dumneavoastra o sa ceara codul MCK.

Aici intervenim noi!

Pe baza imei-ului telefonului dumneavoastra, furnizam coduri de tip NCK, MCK, RGCK si SPCK. Este foarte important ca telefonul dumneavoastra sa ceara codul de deblocare a retelei in momentul in care introduceti o cartela SIM de la un alt operator. Daca telefonul dumneavoastra nu cere nici un fel de cod, sunt foarte putine sanse sa va putem ajuta.

Decodare permanenta

Decodare telefoanelor Samsung prin imei este PERMANENTA. Aceasta procedura de decodare nu afecteaza in nici un fel garantia telefonului dumneavoastra.